Tentang Saya


Salam sejahtera saya ucapkan. Terima kasih tidak terhingga saya tujukan khas kepada anda kerana sudi bertandang ke blog ini.

Blog Pad Herba Wanita ini bukanlah merupakan blog peribadi saya tetapi ianya adalah lebih kepada blog perkongsian ilmu kepada anda diluar sana yang mahukan informasi lebih lanjut berkenaan tuala wanita herba ini.

Nurul Farahidayu binti Sa’adun, nama diberi untuk diri saya yang kerdil ini. Saya berasal dari Parit Raja, Batu Pahat Johor dan sekarang saya menetap di Putrajaya dan bertugas di sebuah organisasi kerajaan. Seperti yang anda lihat pada gambar diatas, status saya telah bertukar daripada cik kepada puan semenjak 5 tahun yang lepas dan dikurniakan 2 orang cahayamata yang cukup-cukup nakal dan menghiburkan hati saya iaitu Muhammad Aniq Haikal dan Atikah Qaisara.

Blog Pad Herba Wanita ini saya bangunkan adalah bertujuan untuk berkongsi informasi serta pendapat tentang keberkesanan penggunaan tuala wanita herba berbanding penggunaan tuala wanita biasa yang terdapat dipasaran. Saya sendiri berpengalaman menggunakan produk ini dan ternyata tidak mengecewakan saya malah saya berasa lebih selesa berbanding dahulu. Saya tidak pandai untuk berceloteh panjang tentang produk ini kepada orang ramai, jadi dengan blog ini, saya dapat menyampaikan segala maklumat serta pengalaman saya selama saya menjadi pengguna produk ini.

Sekiranya anda mahu mencuba atau mahu bertanya lebih lanjut tentang tuala wanita herba ini, anda boleh menghubungi saya melalui email di nurul.farahidayu[@]gmail.com atau terus hubungi saya di talian 019-7552407. Insyaallah, saya cuba sedaya mampu untuk membantu anda.

Advertisements

4 Responses to Tentang Saya

  1. nabila ashiqeen says:

    salam..kak ayu,sy mengalami masalah iaitu keluar cecair berwarna kehijauan ia amat merungsingkan sy perkara ny sudah berlanjutan slme smggu ,ia mengeluarkan dgn byk pd wkt mlm..

    • Farahidayu says:

      Berkemungkinan ianya adalah akibat dari perubahan hormon dalam badan kita disebabkan aktiviti harian kita yang aktif. Diwaktu ini, kebersihan di sekeliling kemaluan amat perlu dititiberatkan. Penukaran tuala wanita secara kerap adalah perlu agar persekitaran kemaluan sentiasa bersih dan kering. Jangkitan kuman mungkin berlaku sekiranya pembersihan secara kerap di kawasan sekitar kemaluan tidak dilakukan. Cadangan saya, Nabila boleh cuba produk tuala wanita herba ini dahulu untuk melihat keberkesanannya keatas masalah yang Nabila hadapi ini. Jangan risau dengan kesan sampingan yang mungkin Nabila hadapi kerana produk ini dilindungi insuran. Sekiranya tidak ada apa-apa kesan selepas Nabila memakai tuala wanita ini, saya beri jaminan pulangan wang semula kepada Nabila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s